

Απειλές για τη ζωή του φέρεται να δέχεται ο 19χρονος πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση.
Σύμφωνα με την Realnews, ο 19χρονος δέχτηκε ένα μήνυμα, με το οποίο άγνωστος τον απειλεί, λέγοντας πως αν δεν πάρει πίσω τα όσα ισχυρίστηκε για τον πατέρα Αντώνιο, θα βάλει «άτομα να του κάνουν κακό».
«Θα σε σκοτώσω», κλείνει το μήνυμα που φέρεται να δέχεται ο 19χρονος που έχει καταγγείλει πως έχει κακοποιηθεί από τον πατέρα Αντώνιο, κάτι που επιβεβαίωσε μία άλλη 18χρονη πρώην τρόφιμος, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε δει «υψηλόβαθμο στέλεχος» να «βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό του».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 19χρονος δέχτηκε το εξής μήνυμα: «Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις Ολαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω Πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το που μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μα@@@@ που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω».
Σχετικά Νέα
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.