Κινητοποιήσεις στη Σητεία για την υποβάθμιση του νοσοκομείου- Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία

Στους δρόμους βγαίνουν τη Δευτέρα κάτοικοι και φορείς της Σητείας που διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας.
Στις 5 το απόγευμα προχωρούν στον αποκλεισμό της εθνικής οδού (ΒΟΑΚ) και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σητεία στις 6:30 μ.μ.

Μάλιστα, με απόφαση του δημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σητείας θα παραμείνουν κλειστά, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ως συμμετοχή στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος αναφέρει «Καλούμε όλους τους συνδημότες να συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά, απαιτώντας την πλήρη στελέχωση όλων των κλινικών και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου Σητείας.
Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από συντονιστική επιτροπή.
Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.»

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και επαγγελματίες της περιοχής, μεταξύ αυτών ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Καταστημάτων Δήμου Σητείας. Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνεται ότι τα καταστήματα εστίασης, καφέ, μπαρ, ταβέρνες και delivery στην Επαρχία Σητείας θα είναι κλειστά.

Πηγή: Cretalive.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα