ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε ο Καρανικόλας από εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου – Στηρίζει Λοβέρδο

Την παραίτησή του γνωστοποίησε σήμερα Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας. Όπως ενημέρωσε, προχώρησε στην κίνηση για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, εκφράζοντας τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για τις εσωκομματικές εκλογές.

Αναλυτικά, η δήλωση παραίτησής του:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.

Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Στις σημερινές, ιδιαίτερα κρίσιμες, συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Σε ό,τι με αφορά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και στις αξίες αυτής της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα