

Τις πληγείσες από την πρόσφατη σφοδρή χιονόπτωση περιοχές του Μαραθώνα επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον βουλευτή και Υπεύθυνο του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέα Πουλά, τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και μέλος ΚΠΕ, Γιάννη Σμέρο και τα μέλη της Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής Χρήστο Δραγώτη και Λάζαρο Καραούλη.
Στη συνάντηση που είχαν με Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα, Αλέκο Βάρσο και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Μάμαλη ενημερώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος των ζημιών στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες.
Οι αγρότες του Μαραθώνα, της Αργολίδας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας βρίσκονται σε απόγνωση καθώς σε λίγες ώρες είδαν τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς να θάβονται κάτω από το χιόνι και τον παγετό.
Είναι ανάγκη ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει γρήγορα σε καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, προκειμένου οι πληγέντες αγρότες να λάβουν, χωρίς εξαιρέσεις το συντομότερο δυνατό και στο ακέραιο τις αποζημιώσεις που δικαιούνται για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να συνεχίσουν την παραγωγική τους δραστηριότητα.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της ExxonMobil και της Cheniere Energy
Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ExxonMobil στο Τέξας των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου,.
Σ. Φάμελλος: «Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει» – Προαγγελία καταστατικών αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η άδικη πολιτική Μητσοτάκη δεν είναι μονόδρομος, υπάρχει διέξοδος, και είναι προοδευτική, είναι το.
Αδ. Γεωργιάδης: Επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος στο Λαϊκό – Προτεραιότητα η ενίσχυση της μεταμοσχευτικής δράσης στη χώρα
Σε επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος υπεβλήθη την Παρασκευή 9 Μαΐου μια 48χρονη ασθενής, που έπασχε.
ΠΑΣΟΚ για βία στα πανεπιστήμια: «Αντί σχεδίου, τσαλαβουτήματα αυταρχικού και αναποτελεσματικού βερμπαλισμού»
Για «τσαλαβουτήματα αυταρχικού και αναποτελεσματικού βερμπαλισμού» αντί σχεδίου για την αντιμετώπιση του προβλήματος της.