

Η προτεινόμενη από τον Ντόναλντ Τραμπ πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, χρησιμοποίησε το Chat GPT για να απευθυνθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία – προϊόν τεχνητής νοημοσύνης περιλαμβάνει τσάνατα με την ελληνική σημαία κι επίσης μικρόφωνο και σφυρί δικαστή.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή μου να αποδεχτώ την πρόταση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να υπηρετήσω ως η επόμενη Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την ελληνική κυβέρνηση. Η Ελλάδα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή. Ο διορισμός μου στην Αθήνα υπογραμμίζει την εκτίμηση του Προέδρου Τραμπ προς την Ελλάδα και αντικατοπτρίζει τη βαθιά και δυναμική σχέση μεταξύ των δύο χωρών μας, δήλωνε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ , δήλωνε τον περασμένο Δεκέμβιο στο ΕΡΤΝews, εν αναμονή της έγκρισης του διορισμού της από την αμερικανική Γερουσία.
Σχετικά Νέα
Ανοικτοί πολιτιστικοί χώροι και δράσεις από τον δήμο Αθηναίων τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Μια σειρά από δράσεις ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων για να τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα.
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Η Μάργκοτ Φρίντλεντερ — επιζήσασα του ναζιστικού Ολοκαυτώματος και εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία.
ΝΑΤΟ: Ο Μαρκ Ρούτε δήλωσε ότι η Βορειατλαντική Συμμαχία παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα, αφού συντάχθηκε με ένα κάλεσμα.
Φρ. Μερτς: Απέρριψε το αίτημα των ΗΠΑ για διεξαγωγή εκλογών στην Ουκρανία – Υπέρ της σύστασης ειδικού δικαστηρίου για ρωσικά εγκλήματα πολέμου
Ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς απέρριψε την εισήγηση του προέδρου των ΗΠΑ για διεξαγωγή εκλογών.