

Στο χορό των τουρκικών προκλήσεων κατά της Ελλάδας και η αντιπολίτευση στηγείτονα χώρα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κάνοντας κριτική στον Ερντογάν, τον κάλεσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, «αν τολμά, να πάρει τα ελληνικά νησιά».
Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Κιλιτσντάρογλου, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και προκάλεσε τον Ερντογάν λέγοντας: « Δεν είμαστε σαν αυτούς, δήθεν “έρχομαι” ή “μπορώ να έρθω ξημερώματα”. Τι είπε ο Ετζεβίτ, έκανε την απόβαση, ήρθε στην πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου και είπε ότι “ο στρατός μας είναι τώρα στην Κύπρο” και τελείωσε», ανέφερε και απευθύνθηκε στον Ερντογάν σημειώνοντας: «Τι θέλεις να σου στείλουν πρόσκληση; Αν έχεις την ψυχή, αν έχεις κουράγιο, πηγαίνεις αδελφέ μου».
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή «απευθείας» και «χωρίς προαπαιτούμενα» διαπραγματεύσεων μεταξύ.
Ινδία-Πακιστάν: Αλληλοκατηγορούνται για παραβιάσεις της εκεχειρίας
Η Ινδία και το Πακιστάν συμφώνησαν χθες Σάββατο σε κατάπαυση του πυρός ύστερα από.
Ρεύμα: Ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων επιδότησης για τις επιχειρήσεις -Οι τρεις κατηγορίες
Από αύριο, Δευτέρα 12/5, θα μπορούν να πραγματοποιούνται οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση.
Στις κάλπες σήμερα οι Αλβανοί – Τέταρτη θητεία διεκδικεί ο Ράμα
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Αλβανοί για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες ο πρωθυπουργός.