

Τα εύσημα στους Έλληνες σεφ, στα εστιατόρια και τα ταβερνάκια όσο και στους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής, έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας, για τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει η χώρα.
“Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς Έλληνες Σεφ και όλον τον κλάδο της εστίασης για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, τόνισε ο κ. Κικίλιας, σημειώνοντας ότι “η χώρα είναι μοναδικός γαστρονομικός προορισμός, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο την τουριστική περίοδο”.
Ετσι, η συμφωνία που υπογράψαμε με τον οδηγό Μισελέν, μεγιστοποιεί τις δυνατότητες προβολής της ελληνικής γαστρονομίας σε όλον τον κόσμο”, είπε ο υπουργός τουρισμού από τη Στοκχόλμη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.
“Όλοι μαζί, ξενοδόχοι, εστιάτορες, έμποροι, άνθρωποι του τουρισμού κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο, φέρνοντας επιπλέον έσοδα στην ελληνική οικονομία”, είπε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας ότι και “μία ακόμα πτήση, μία ακόμα εβδομάδα, ένας ακόμα προορισμός αποτελεί κέρδος για τη χώρα”.
Σχετικά Νέα
Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η ισχυρή παραγωγική ανάπτυξη με δημοσιονομική σταθερότητα
“Η ισχυρή ανάπτυξη με τη συμβολή όλων των πολιτών, δημιουργεί ισχυρά πλεονάσματα που αξιοποιούνται.
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.