

Ολέθριες συνέπειες μπορεί να έχει ο εφησυχασμό και η απειθαρχία στα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί, ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο ίδιος δεν απέκλεισε αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα. Οι αποφάσεις όμως, όπως εξήγησε, θα βασίζονται σε επιδημιολογικά κριτήρια και στις συστάσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων.
Όσον αφορά τις αντοχές του συστήματος υγείας, ο κ. Κικίλιας είπε ότι υπάρχουν επιπλέον διαθέσιμες κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε σχέση με τον αριθμό των κλινών όταν ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας. Έχουν γίνει πάνω από 2.000 προσλήψεις γιατρών και κυρίως νοσηλευτών, ενώ αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί περισσότερες από τέσσερις εγκρίσεις για προσλήψεις στα νοσοκομεία. Ο υπουργός ευχαρίστησε επίσης τους δωρητές που έκαναν χορηγίες προς το ΕΣΥ.
Όπως τόνισε, υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος για τη διασφάλιση της επάρκειας σε προμήθειες.
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.