

«Η πανδημία απέδειξε ότι πολιτική δεν είναι η επικοινωνία και οι μεγαλοστομίες, αλλά η εγγύηση και η διασφάλιση της ζωής των πολιτών», τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας.
Ο υπουργός Υγείας επιμελήθηκε άρθρο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.
«Πιστοποιήθηκε περίτρανα ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στη δυσκολότερη συνθήκη. Η ανοδική πορεία της χώρας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, σε πείσμα των καιρών. Συνεχίζουμε ενώνοντας δυνάμεις. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε» γράφει ο Β. Κικίλιας και αναφέρεται στα πεπραγμένα του τομέα του.
Όπως αναφέρει «πετύχαμε την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και το άρτια οργανωμένο εμβολιαστικό πρόγραμμα, σε επίπεδα πολύ ανώτερα από ό,τι επέτυχαν ισχυρότερες από την Ελλάδα χώρες. Έτσι, η κυβέρνηση είχε την ευχέρεια ευρύτερων κινήσεων και πρωτοβουλιών, που επέτρεψαν στην πατρίδα μας να προοδεύει όταν ο υπόλοιπος πλανήτης οπισθοδρομεί».
Αυτή είναι η μεγάλη παρακαταθήκη των δύο χρόνων, επισημαίνει ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως «θα περίμενε κανείς, μέσα σε συνθήκες παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, η απόδοση της κυβέρνησης να υπολείπεται των προσδοκιών των πολιτών που την υπερψήφισαν το 2019. Μέσα στην απόλυτη καταιγίδα, καταφέραμε όχι μόνο να μην βυθιστούμε -πράγμα που δεν πέτυχε η μεγάλη πλειονότητα των χωρών του πλανήτη – αλλά να κάνουμε την Ελλάδα χώρα-πρότυπο στη διαχείριση της πανδημίας, σε όλα τα επίπεδα. Αντέξαμε και αντέχουμε οικονομικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, αντέξαμε και αντέχουμε ως κράτος, γιατί η υγειονομική διαχείριση της πανδημίας έγινε το μεγάλο πλεονέκτημα της Πατρίδας μας».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.