

Τέλος έβαλε η ΕΛΑΣ στην παράνομη δράση ανηλίκων που λήστευαν παιδιά υπό την απειλή μαχαιριού στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 14χρονου, ενός 16χρονου και ενός 20χρονου ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όταν η συμμορία πιάστηκε από διερχόμενους αστυνομικούς να απειλούν με μαχαίρια έναν 14χρονο για να του αποσπάσουν χρήματα. Αργότερα οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Λίγες ημέρες αργότερα, επανέλαβαν τις παράνομες πράξεις τους.
Η τελευταία σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ομόνοια. Οι τρεις ληστές, άρπαξαν στην Κηφισιά από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο.
Το κινητό, που είχε σύστημα εντοπισμού, «κάρφωσε» το στίγμα στην περιοχή της Ομόνοιας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν.
Σχετικά Νέα
Κλειστό το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ στην Κάσο
Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του φαραγγιού της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ.
Επεισόδια στη Νομική: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι έξι συλληφθέντες – Μόνο τρεις εξ αυτών δηλώνουν φοιτητές
Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν οι έξι συλληφθέντες που έφυγαν λίγο μετά τις 09:00 από τη.
Φλώρινα: Νέο σκάφος για τη φύλαξη της Πρέσπας – Eνίσχυση της συνοριοφυλακής με νέο προσωπικό
Ένα νέο σκάφος για τη φύλαξη της Πρέσπας θα παραδοθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας,.
Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος πληροφορικής έστελνε ερωτικά μηνύματα σε εντεκάχρονη μαθήτρια μέσω instagram
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.