

Τη ζωή της έχασε μία 58χρονη γυναίκα στην Κέρκυρα έπειτα από τροχαίο.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις 11:15 το πρωί της Κυριακής, όταν το όχημά της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μια πλαγιά, λίγο έξω από το χωριό Καββαδάδες στη Βόρεια Κέρκυρα.
Στο ίδιο όχημα, το οποίο βγήκε εκτός πορείας σε μία δύσκολη στροφή του δρόμου, επέβαινε άλλη μία γυναίκα 66 ετών, η οποία μεταφέρθηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Οι δύο γυναίκες κατάγονται από την Κέρκυρα και στο σημείο που συνέβη το τροχαίο έφτασαν άμεσα συγγενείς τους, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της διάσωσης.
Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 58χρονης.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.