

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στο Τεμπλόνι, στη μέση Κέρκυρα.
Η φωτιά φέρεται να ξέσπασε γύρω στις 10 το βράδυ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις φλόγες έχουν τυλιχθεί μηχανήματα του ΧΥΤΑ, μεταξύ αυτών και ο δεματοποιητής των απορριμμάτων.
Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη και ο διοικητής του νομού Κέρκυρας, πύραρχος Νίκος Κολοβός, ενώ στο έργο των πυροσβεστών συνδράμουν και υπάλληλοι με υδροφόρες από το δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων νήσων. Η περιοχή έχει πνιγεί από αποπνιχτικούς καπνούς, ενώ δεν κινδυνεύουν από τη φωτιά οικιστικές ζώνες.
Σχετικά Νέα
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
-
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης
Δύο άτομα συνελήφθησαν στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και της Ακρόπολης για διακίνηση ναρκωτικών, συγκεκριμένη κάνναβης.
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.