

Προβλήματα προκάλεσε η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία που έπληξε το νησί της Κέρκυρας, με τους ισχυρούς ανέμους και τις σφοδρές καταιγίδες να προκαλούν κατολισθήσεις, πτώσεις δέντρων και ακυρώσεις πτήσεων.
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, από την έντονη βροχόπτωση, σημειώθηκε κατολίσθηση στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, στους Καρουσάδες, ενώ περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας οι δυνατοί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα, που έπεσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή Κανόνι. Υλικές ζημιές σημειώθηκαν και στο Θέατρο Μον Ρεπό.
Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί, μετά τις 21:30, σημειώθηκαν καθυστερήσεις σε πτήσεις, ενώ ακυρώθηκαν δύο πτήσεις αναχώρησης για το εξωτερικό.
Εν τω μεταξύ, στην Κέρκυρα βρίσκεται από χθες ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πτέραρχος ε.α. Βαγγέλης Τουρνάς. Όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, σε συνάντηση που είχε μαζί του, “συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΠΕ Κέρκυρας, ενώ ειδική μνεία έγινε στην πυροπροστασία της Παλιάς Πόλης και στον ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται, καθώς και στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της ΠΥ Κέρκυρας”.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νότιας Κορέας ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία
Οι διεκδικητές της προεδρίας στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία με.