

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (14/8) σε δασική περιοχή στο Αερόστατο, στους Σιναράδες, που βρίσκονται στη Μέση Κέρκυρα. Σε επιφυλακή θα παραμείνει στο σημείο κατά τη διάρκεια της νύχτας μεγάλη πυροσβεστική δύναμη.
Στο δύσβατο σημείο που ξέσπασε η φωτιά έσπευσαν άμεσα πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 22 πυροσβέστες, ενώ στην επιχείρηση περιορισμού της συμμετείχαν από αέρος δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα που βρίσκονται στο νησί καθ’ όλη τη καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης, χρειάστηκε και η συνδρομή ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου από το Ακταίο.
«Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, η φωτιά ελέγχεται στην περίμετρο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός.
Να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι ένα πυκνό πευκόδασος. Σε επιφυλακή θα παραμείνει στο σημείο κατά τη διάρκεια της νύχτας μεγάλη πυροσβεστική δύναμη.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Το προφίλ του 21χρονου μητροκτόνου και οι αναρτήσεις στα social media
Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τη στυγερή μητροκτονία στη Λάρισα,.
Πέθανε ο αρχαιολόγος Πάνος Βαλαβάνης – Το συλλυπητήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Θλίψη σκόρπισε στον χώρο της αρχαιολογίας η είδηση του θανάτου του Πάνου Βαλαβάνη. Ο.
Πελοπόννησος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διέλευσης ανεμογεννητριών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη, θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις – Η διαδικασία
Ξεκινά από την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 για τους υποψήφιους που πάσχουν από σοβαρές.