Κεραμέως για γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο μας έχει συγκλονίσει και εξοργίσει όλους

Για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» και τους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο το πρωί της Πέμπτης (4/04) η Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Εσωτερικών σημείωσε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για «ένα γεγονός το οποίο μας έχει συγκλονίσει και εξοργίσει όλους».

Τέλος, όπως πρόσθεσε: «τίποτα νομίζω δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας που βίωσε αυτό το εξοργιστικό περιστατικό. Και είναι γεγονός ότι η πολιτεία κατά τη γνώμη μου, πρέπει να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες πρώτα απ’ όλα για να καλλιεργήσει τον σεβασμό απέναντι στον άλλον, σε όλες τις ηλικίες. Γιατί λείπει αυτό το πράγμα. Λείπει το να καλλιεργήσουμε σε όλους γύρω μας το πόσο σημαντικός είναι σεβασμός στον άλλον, πόσα μέτρα πρόληψης πρέπει να ληφθούν. Και ναι, αναλαμβάνει η πολιτεία Πρωτοβουλίες πολλές και έχουν γίνει πολλά βήματα. Σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα για να καταφέρουμε ακριβώς να πάμε στο επόμενο βήμα σε ότι αφορά την πραγματική πρόληψη για τέτοια περιστατικά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα