

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου 4 ημεδαποί (14, 15, 19 και 20 ετών), κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, εξύβριση και απειλή, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα ξημερώματα στον Κεραμεικό, μια ομάδα ατόμων προσέγγισε 2 άτομα (20 και 21 ετών) και με χρήση σωματικής βίας και απειλή χρήσης μαχαιριού, αφαίρεσαν από τον 20χρονο κινητό τηλέφωνο και ρολόι και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από τον 21χρονο κινητό τηλέφωνο.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν στο σημείο, διενήργησαν αναζητήσεις και εντόπισαν 4 από τους εμπλεκόμενους, που αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και συνελήφθησαν.
Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.