

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε κοινωνικά άδικο τον προϋπολογισμό του 2020, «αφού οι όποιες φοροελαφρύνσεις είναι αδιάφορες, για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών».
«Απαιτείται ριζική αλλαγή της πολιτικής που ακολούθησε ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε προεκλογικά αυτή την αλλαγή αλλά στη συνέχεια διατηρεί τον σκληρό πυρήνα της πολιτικής των επιλογών του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου.
«Υψηλά πλεονάσματα, υπερταμείο και δημόσια περιουσία υπό ξένη διοίκηση και διαχείριση, υπερφορολόγηση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, φιλοδωρηματική αντιμετώπιση των αδυνάμων. Ο κρατικός προϋπολογισμός του 2020 θα μπορούσε να υπογράφεται από τους συνεταίρους Τσίπρα-Καμμένο και από τον δήθεν αριστερό λογιστή τους», ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε ότι την περίοδο 2015-2019 τα υπερπλεονάσματα αφαίρεσαν 29 δισ. ευρώ από την αναιμική ελληνική οικονομία και το 2020 θα αφαιρέσουν ακόμη 7 δισ. ευρώ, «από μια κοινωνία που τα έχει ανάγκη για να ορθοποδήσει».
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε κοινωνικά άδικο τον προϋπολογισμό του 2020, «αφού οι όποιες φοροελαφρύνσεις είναι αδιάφορες, για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, αφού εξουδετερώνονται από τις αυξήσεις στα βασικά αγαθά και από την επερχόμενη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στα χαμηλά εισοδήματα. Εξάλλου επιδεινώνεται ο λόγος άμεσων και έμμεσων φόρων που πλήττει περισσότερο τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Σχετικά Νέα
Φορολογικές δηλώσεις: Την Παρασκευή 25/4 η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων – Έχει ήδη υποβληθεί το 1/4 του συνόλου
Χρονικό περιθώριο, έως το τέλος του μήνα έχουν περίπου 2,5 εκατ. φορολογούμενοι, που κατά.
Youth Pass: Πάνω από 66.000 νέοι έχουν κάνει αίτηση για την ψηφιακή χρεωστική κάρτα των 150 ευρώ
Μεγάλη είναι η απήχηση του Youth Pass στους νέους δικαιούχους, καθώς μέχρι στιγμής 66.765.
Πάσχα: Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές συναλλαγές και τα καταστήματα από τις αργίες – Πότε ανοίγουν πάλι οι τράπεζες
Συνεχίζονται οι ημέρες αργίας για τις τράπεζες καθώς διανύουμε τις εορτές του Πάσχα. Οι.
Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
Την τελευταία στιγμή περιμένουν πολλοί καταναλωτές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το αυριανό πασχαλινό.