Κεφαλονιά: Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva έδεσε στο Αργοστόλι και εντυπωσίασε

Ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά και κέντρισε τα βλέμματα στο νησί. Οι επιβάτες βγήκαν στην τοπική αγορά και έδειχναν να το απολαμβάνουν. Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν κατάλληλος για βόλτες στο νησί του Ιονίου με τις πανέμορφες παραλίες. Ο πήχης στον τουρισμό έχει μπει ψηλά για ακόμα μια χρονιά.

Η κρουαζιέρα είναι σταθερά μια σημαντική πηγή εσόδων, με τις πρώτες αφίξεις να προκαλούν αισιοδοξία για το καλοκαίρι και τους μήνες που έρχονται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

To πελώριο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva έδεσε στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για ένα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Norwegian Cruise Line (NCL), που έκανε το παρθενικό του ταξίδι τον Αύγουστο του 2023.

Σάββατο, βρίσκεται στο μέσο μιας 10ήμερης κρουαζιέρας που ξεκίνησε από την Ιταλία με ενδιάμεσους προορισμούς την Κροατία, την Μάλτα, την Ελλάδα (Κεφαλονιά και Κέρκυρα) και την Σλοβενία πριν επιστρέψει στην Ιταλία.

Από το πρωί έβγαλε στο Αργοστόλι τους χιλιάδες επιβάτες που μεταφέρει, οι οποίοι απολαμβάνουν τις ομορφιές της Κεφαλονιάς. Δείτε τις εικόνες του inkefalonia.gr.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα