

Προχωρούν οι διαδικασία για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης ότι “περιμένει από τον Αύγουστο του 2019 τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Καραμανλή να επισκεφθούν την Κρήτη και να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.”
“Είτε έχει ασθενή μνήμη είτε σκοπίμως παραπληροφορεί τους Κρητικούς” αναφέρει ο κ. Κεφαλογιάννης και σημειώνει:
“Υπενθυμίζεται στον κ. Μαμουλάκη ότι στις 8 Φεβρουαρίου 2020 ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας κ. Καραμανλής και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκαν την Κρήτη, εγκαινιάζοντας την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλι.
Ενδεχομένως, ο κ. Μαμουλάκης δεν ενημερώθηκε ότι ο Πρωθυπουργός στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Χανιά όπου σε σύσκεψη στην Περιφέρεια, παρουσία όλων των αυτοδιοικητικών, εξέθεσε λεπτομερώς τον κυβερνητικό σχεδιασμό για την κατασκευή του ΒΟΑΚ, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά.
Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται το φθινόπωρο η κατάθεση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, με σκοπό το 2021 το έργο του ΒΟΑΚ να μπει στο στάδιο της υποβολής των τεχνικών και οικονομικών προσφορών.
Υπενθυμίζεται, τέλος, στον κ. Μαμουλάκη αυτό που γνωρίζει κάθε Κρητικός όσον αφορά στον ΒΟΑΚ: ότι επί τεσσερισήμισι έτη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων, όχι μόνο δεν προχώρησε καμία μελέτη, αλλά το μόνο που παρέδωσε τον Ιούλιο του 2019 ήταν μια έκθεση ιδεών”.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.