

Η εκδήλωση «Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» ήταν πρωτοβουλία του «Δικτύου Πόλεων με απογόνους Ελλήνων της καθ΄ ημάς Ανατολής».
Χιλιάδες πολίτες άναψαν τη Φλόγα της Μνήμης των 350.000 θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού , την παραμονή της πένθιμης επετείου.
Η εκδήλωση «Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» ήταν πρωτοβουλία του «Δικτύου Πόλεων με απογόνους Ελλήνων της καθ΄ ημάς Ανατολής» – το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ- σε συνεργασία με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων.
«Ως ΚΕΔΕ έχουμε υποχρέωση να μην επιτρέψουμε την ιστορική λήθη. Τα 350.000 θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ζητούν δικαίωση. Και Γενοκτονία που δεν αναγνωρίζεται, επαναλαμβάνεται», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου .
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.