

Τις «καυτές» θερμοκρασίες στην Αττική κατέγραψε θερμικό drone που πέταξε πάνω από κεντρικούς λεωφόρους. Στην πεζογέφυρα του Κηφισού ο υδράργυρος «άγγιξε» τους 94,2 (!) βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα, η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον διακεκριμένο χειριστή Βασίλη Γαλανάκη παρουσιάζει ένα βίντεο με χρήση θερμικού drone από το κέντρο της Αθήνας.
Η πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού.
Τα ευρήματα, για ακόμη μία φορά, προκαλούν δέος καθώς «αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα οι ενδείξεις του drone μας έδειξαν θερμοκρασίες μερικές φορές ακόμα και στους 90 βαθμούς Κελσίου», όπως αναφέρει η ομάδα.
Σχετικά Νέα
Ακαθάριστα Οικόπεδα: Παράταση δηλώσεων στον δήμο Αρταίων
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας γνωστοποίησε την απόφαση για.
Ηράκλειο: Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε βάναυσα
Στην ανακρίτρια Ηρακλείου θα βρεθεί και σήμερα, Τρίτη, ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου.
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 18χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου
Ο 18χρονος, που κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό αστικού λεωφορείου στην περιοχή του Λαγκαδά, στη.
Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται
Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, καθώς, σύμφωνα με την ΕΜΥ,.