Καβάλα: Συγκλονιστικό μήνυμα γυναίκας πριν πεθάνει από κορωνοϊό – “Ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός”

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η νοσηλεία μιας γυναίκας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας με κορωνοϊό.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, δεν είχε λάβει κανένα εμβόλιο και έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορωνοϊού την Τετάρτη (24/11), προκαλώντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους της, ενώ ο αδερφός της μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ένα κείμενο που έγραψε η ίδια λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά χάσει τη ζωή της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος, “το βρήκαμε στο κινητό της σε αρχείο Word μαζί με αλλά αρχεία που έγραψε για κάθε έναν από εμάς χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα. Παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται! Σε αγαπάμε Θεανω μας!!! Υγεία σε όλους του ανθρώπους!”.

Το μήνυμα από το νοσοκομείο

“Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια, Την Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου, είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση.

Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικοτητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα ;δεν κέρδισα … το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά… άλλη πια άλλη; δεν υπάρχει άλλη φορά.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε … ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…”.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα