

Η Νέα Δημοκρατία, που θέλει να εμφανίζεται ως -δήθεν- μεταρρυθμιστική δύναμη, τορπίλισε μια μεταρρύθμιση, την οποία είχε αρχικά υποστηρίξει, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία όλης της Βουλής», δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέχεια της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που πραγματοποιήθηκε χθες.
Σήμερα, μετά από κρυφτούλι ενάμιση έτους, η Νέα Δημοκρατία δήλωσε φανερά ότι εγκαταλείπει την πρόταση νόμου, λέγοντας ότι θα φέρει για ψήφιση μόνο μία από τις προβλέψεις της», τόνισε, υποστηρίζοντας πως «αυτό αποτελεί, ανάμεσα στα άλλα, κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να ματαιώσει τη συζήτηση μιας πρότασης νόμου, όπου τη νομοθετική πρωτοβουλία είχαν βουλευτές», ενώ επέρριψε «βαρύτατη ευθύνη» και στον πρόεδρο της Βουλής «που συναίνεσε σε αυτούς τους χειρισμούς.
Είναι φανερό ότι η ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας δεν την αφήνει να “αγιάσει”, ακόμη και στις περιπτώσεις που, εκούσα-άκουσα είχε αρχικά δώσει τη συναίνεσή της», κατέληξε ο Γ. Κατρούγκαλος.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.