

Έκκληση προς την κυβέρνηση να ζητήσει «άμεσα» από την ΕΕ κυρώσεις κατά της Τουρκίας σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων, απηύθυνε μέσω Twitter σήμερα ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, στηλιτεύοντας τη μέχρι τώρα στάση της.
«Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν υπάρχει ιδιαίτερη ένταση με Τουρκία, παρά το επεισόδιο στον Έβρο, το ρεκόρ υπερπτήσεων και το πρόσφατο αίτημα έρευνών TPAO 6 νμ έξω από Ρόδο και Κρήτη, σε ελληνική υφαλοκρηπίδα!», γράφει ο Γ. Κατρούγκαλος και προσθέτει πως «η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να ζητήσει κυρώσεις από ΕΕ κατά του σχεδιασμού, πριν γίνει πράξη».
Για τον κυβ. εκπρόσωπο δεν υπάρχει ιδιαίτερη ένταση με Τουρκία, παρά επεισόδιο Έβρου, ρεκόρ υπερπτήσεων κ το πρόσφατο αίτημα έρευνών TPAO 6 νμ έξω από Ρόδο κ Κρήτη, σε ελληνική υφαλοκρηπίδα! Η Κυβέρνηση πρέπει άμεσα να ζητήσει κυρώσεις απο ΕΕ κατά του σχεδιασμού,πριν γίνει πράξη.
— George Katrougalos (@gkatr) June 1, 2020
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.