

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ , ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης επισήμανε ότι το μήνυμα των πολιτών είναι ξεκάθαρο και εμπεριέχεται στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
‘’ Το μήνυμα είναι ένα: Μεγάλη Παράταξη, κόμμα εξουσίας ικανό να κυβερνήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών. Και το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση.’’ τόνισε ο κ. Κατρίνης. Επισήμανε ότι δεν μπορεί κανείς να μηδενίσει την προσπάθεια άσκησης τεκμηριωμένης αντιπολίτευσης που έγινε από το ΠΑΣΟΚ, μέσα και έξω από τη Βουλή την τελευταία διετία. Κανείς όμως δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα του εκλογικού αποτελέσματος έτσι όπως αποτυπώθηκε στις ευρωεκλογές στις οποίες Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσαν αλλά το ΠΑΣΟΚ παρέμεινε στα ποσοστά ενός μικρομεσαίου κόμματος.
Ο κ.Κατρίνης αναφέρθηκε σε μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από τον κ.Μητσοτάκη και όσα αυτός πρεσβεύει λέγοντας: ‘’Ο κ. Μητσοτάκης, σε ότι αφορά στη Δημόσια Υγεία, υποστηρίζει τη μετάβαση σε ένα υβριδικό σύστημα, στο οποίο οι ανασφάλιστοι δεν θα έχουν πρόσβαση. Εμείς λέμε ότι οι υπηρεσίες ενός εθνικού συστήματος υγείας θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τ πολίτες, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση και την κοινωνική τους τάξη.’’
Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε και στην τελευταία υπόθεση διαφθοράς που αποκαλύφθηκε , τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς ενώ ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αναπτύξει μηχανισμούς εσωτερικού ελέγχου για να αποφεύγονται και να αντιμετωπίζονται ακαριαία φαινόμενα αυτού του είδους.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.