

Να γίνουν άμεσα ενέργειες για την επίλυση του θέματος της δυσοσμίας ζήτησαν σήμερα οι κάτοικοι του Κορδελιού που πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, μετά από κάλεσμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Κατοίκων Κορδελιού-Ευόσμου “Η αναπνοή είναι δικαίωμα”.
Το μέλος της κίνησης, Στέλιος Δημητριάδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι κάτοικοι πραγματοποίησαν μια ειρηνική διαμαρτυρία και ζητούν την κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα επίλυσης για το πρόβλημα της δυσοσμίας, που ταλανίζει την περιοχή.
Στο σχετικό κάλεσμα της η Κίνηση κατοίκων ζητάει τη λήψη μέτρων «μετά από την έρευνα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-ΑΠΘ, που κατέδειξε τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) “ως πηγή δυσοσμίας στην αστική περιοχή του Κορδελιού”», όπως αναφέρει.
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου-Κορδελιού και ακολούθησε πορεία από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την πύλη των ΕΛΠΕ, στη Μοναστηρίου.
Σχετικά Νέα
Σπάτα: Φωτιά σε χώρο εστίασης σε εμπορικό πάρκο
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (13/5) στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα. Σύμφωνα με.
Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρός ο ένας από τους 4 νεαρούς τραυματίες
Νεκρός είναι ο ένας από τους 4 νεαρούς τραυματίες από 19 έως 21 ετών,.
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 15 διαρρηκτών ως μέλη που είχαν «ρημάξει» σπίτια στην Αττική
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 15 κατηγορούμενων για ληστείες. Πρόκειται για μέλη.
Εξαφάνιση 15χρονης από τον Άλιμο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός σήμανε στον Άλιμο για την εξαφάνιση της Αντάνια – Λορένα Φ., 15 ετών..