

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες χθες (6-6-2023) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 66χρονη αλλοδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και πλαστογραφία.
Έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση της κατηγορούμενης στην διακίνηση κάνναβης στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και συγκεκριμένα πέριξ σχολικών δομών, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.
Ειδικότερα, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, η 66χρονη κατελήφθη στην οικία της να κατέχει με σκοπό την πώληση -57- νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -1.088- γραμμαρίων.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -4- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
- ηλεκτρονική μηχανή θερμικής σφράγισης νάιλον συσκευασιών,
- -227- νάιλον συσκευασίες, κατάλληλες για την τυποποίηση των προς πώληση ναρκωτικών ουσιών,
- το χρηματικό ποσό των -3.830- ευρώ και
- πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Νίκος Γαλανός: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού – Πού θα γίνει
Ο Νίκος Γαλανός πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την οικογένειά του, τους φίλους.
Λάρισα: Σοκάρει η περιγραφή της παιδιάτρου που εξέτασε τα δύο αδελφάκια
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, έλαβε η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα,.
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 897 γραμμάρια κοκαΐνης
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της.
Άγιος Παντελεήμονας: Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών
Ο 14χρονος Σατζαουάλ Αλί εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Το αγόρι διέμενε.