

Το Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε σήμερα τις αρμενικές δυνάμεις ότι άνοιξαν πυρ εναντίον αζέρικων θέσεων από την επαρχία Σιουνίκ της Αρμενίας, ωστόσο το Γερεβάν διέψευσε ως «αναληθή» αυτόν τον ισχυρισμό.
Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι Αρμένιοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ με όπλα μικρού διαμετρήματος σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Γκόρις. Δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις.
Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας το διέψευσε, αναφέροντας ότι η ανακοίνωση των Αζέρων δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.
Την περασμένη Πέμπτη οι δύο χώρες ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν επί του κειμένου της ειρηνευτικής συμφωνίας για τον τερματισμό των συγκρούσεων που ξεσπούν ανά διαστήματα εδώ και τέσσερις δεκαετίες.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Αγνοείται κολυμβητής στο Ισραήλ μετά από σπάνια επίθεση καρχαρία: «Είδα αίμα και ακούστηκαν κραυγές»
Ένας κολυμβητής αγνοείται μετά από μια σπάνια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ χθες, Δευτέρα. Το.
Η πολιτική του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα προκαλεί ανησυχία και χάσμα μεταξύ ΕΕ – ΕΚΤ
Γραμμές μάχης λαμβάνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν.