

Στις 90,1 μονάδες υποχώρησε το επιχειρηματικό κίμα στη Γερμανία τον Ιανουάριο, υποχωρώντας από τις 92,1 του Δεκεμβρίου. Το αποτέλεσμα δεν είναι σε ευθυγράμμιση με τις προβλέψεις, όπως ενημέρωσε το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (Ifo) τη Δευτέρα.
Την ίδια ώρα, η μέτρηση που αφορά την τρέχουσα οικονομική αποτίμηση έφτασε στις 89,2 αυτόν τον μήνα, ενώ ο δείκτης για τις προσδοκίες υποχώρησε στις 91,1 μονάδες. Και οι δύο ήταν χαμηλότερα από ό,τι αναμενόταν.
Σχετικά Νέα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει το Ισραήλ για «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με συνοπτικές.
Η επίσημη δήλωση του Βατικανού για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Φάρελ, προσωρινός διοικητής του Βατικανού, ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του πάπα.
Θάνατοι διασωστών στη Γάζα: Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα (21/4) τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.