

Μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις που σημειώνονται μεταξύ των δρομολογίων των ΜΜΜ, με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτος ο συνωστισμός των πολιτών, τόσο πριν την επιβίβασή τους όσο και στο εσωτερικό των Μέσων.
Τα θερινά δρομολόγια, ειδικά σήμερα Σάββατο, είναι αραιά, ενώ αυτό που «σώζει» την κατάσταση σήμερα είναι ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος στις στάσεις.
Σύμφωνα με το MEGA, η πλειοψηφία του κόσμου έχει πειθαρχήσει με τα μέτρα και οι πολίτες νιώθουν την υποχρέωση να φορούν την μάσκα τους όταν μπαίνουν στο λεωφορείο. Όταν όμως υπάρχουν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις, είναι αναπόφευκτο δημιουργείται συνωστισμός.
Οδηγοί στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ κατήγγειλαν στο MEGA ότι στα μεν λεωφορεία υπάρχουν εκπαιδευμένοι οδηγοί, αλλά τα οχήματα είναι πολύ παλιά και σχεδόν κατεστραμμένα, στα δε τρόλεϊ ισχύει το ακριβώς αντίθετα, αφού υπάρχουν οχήματα αλλά όχι καλά εκπαιδευμένοι οδηγοί.
Σχετικά Νέα
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (14/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.