

Η Moderna θα καθυστερήσει τις παραδόσεις εμβολίων COVID-19 στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά αρκετούς μήνες, σύμφωνα με συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κατασκευαστής εμβολίων με έδρα τις ΗΠΑ θα αναβάλει την παράδοση ορισμένων δόσεων που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2022 για αργότερα μέσα στο έτος, ανέφερε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.
Αυτή είναι η δεύτερη συμφωνία του μπλοκ με κατασκευαστές εμβολίων για τη βελτιστοποίηση των προμηθειών εμβολίων, καθώς προετοιμάζεται για μια πιθανή εκστρατεία εμβολιασμού με αναμνηστικές δόσεις το φθινόπωρο.
Τον Μάιο, η Pfizer και ο γερμανός εταίρος BioNTech συμφώνησαν να καθυστερήσουν τις παραδόσεις εμβολίων COVID κατά τρεις μήνες.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει να οριστικοποιήσει περισσότερες τέτοιες συμφωνίες στο εγγύς μέλλον.
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.