

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην περιοχή του Νέου Βουτζά που μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές «βλέπει» σε κάθε βροχή το έδαφος να υποχωρεί, με τελευταίο περιστατικό ένα σπίτι που «χαμήλωσε» κατά τρία μέτρα.
Συνολικά, τρία σπίτια απειλούνται από το να τα καταπιεί το ρέμα, μετά τις τελευταίες βροχές, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, καθώς η καθίζηση που αρχικά ήταν 30 πόντοι, έγινε τρία μέτρα.
Η περιοχή είχε δέντρα και μετά τις φωτιές με κάθε βροχή σημειώνονταν καθιζήσεις.
Τα σπίτια που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, δεν κατοικούνται πια, παρότι είναι κατασκευής 20ετίας το πρώτο σπίτι και νεώτερα τα άλλα δύο, αναφέρει το ertnews.gr.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, δήλωσε ότι διολισθαίνει ένα υπόστρωμα του εδάφους, ενώ ειδικοί γεωτέχνες θα διαπιστώσον σήμερα το βάθος που εξελίσσεται αυτή η διαδικασία.
Σε πρώτη φάση τέσσερα σπίτια έχουν πρόβλημα, ενώ ειδικοί γεωλόγοι θα διαπιστώσουν αν το γεωλογικό φαινόμενο μπορεί να επεκταθεί.
Επίσης ανέφερε ότι επί επταετίας μοιράστηκαν στην περιοχή οικόπεδα χωρίς γεωλογικές μελέτες, αλλά και πως ο Δήμος προσφέρθηκε να βοηθήσει τους κατοίκους των συγκεκριμένων οικιών, αλλά οι απομακρυνθέντες είχαν εναλλακτικές λύσεις στέγασης.
Ο Δήμος προσφέρθηκε να βοηθήσει τους κατοίκους των συγκεκριμένων οικιών, αλλά οι απομακρυνθέντες είχαν βρει ήδη εναλλακτικές λύσεις στέγασης.
Σχετικά Νέα
Πέθανε ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς – Το συγκινητικό «αντίο» του γιου του
Πέθανε ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς, σε ηλικία 86 ετών. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Εταιρεία.
Θάνατος 11χρονου στις Σέρρες: «Είδα τον Βασίλη σε μια λίμνη αίματος»
Στις επικίνδυνες συνθήκες στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών αλλά και στις στιγμές ύστερα από.
Μάτι: Στις 3 Ιουνίου η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους
Στις 3 Ιουνίου το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του ως προς.
Στέλεχος του ΣΔΟΕ παρίστανε τον κούριερ και συνέλαβε 38χρονο που παραλάμβανε ναρκωτικά
Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής μετά από επιχείρηση, συνέλαβαν.