

Σε ένα υπόγειο κουτούκι στην πλατεία Θεάτρου, πίσω από το δημαρχείο της Αθήνας, επέλεξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να κεράσει κάποιους δημοσιογράφους για τις γιορτές, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.
Σύμφωνα με το “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το μενού στο “Δίπορτο” περιλάμβανε -μεταξύ άλλων- φασολάδα, ψαρομεζέδες, κρασί και ξεχωριστά γλυκά. Οι δημοσιογράφοι συζήτησαν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα θέματα της Τουρκίας, του ταξιδιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βόρεια Ήπειρο και το ζήτημα που έχει προκύψει με τους ηθοποιούς.
Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί και η ίδια τη Βόρεια Ήπειρο “όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες”.
Σχετικά Νέα
Π. Μαρινάκης: Οι εγκληματικές πράξεις στα Πανεπιστήμια δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές
Αύριο Τρίτη 13/05 θα επισκεφθεί το Βερολίνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα είναι.
Κληρώθηκαν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου για Τριαντόπουλο
Κληρώθηκαν τα 3 τακτικά και τα 2 αναπληρωματικά μέλη από τον Άρειο Πάγο που θα απαρτίζουν.
Με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση και σε συνεργασία.
Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Φ. Μερτς στο Βερολίνο την Τρίτη
Συνάντηση με τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς, θα έχει την Τρίτη στο.