Κατερίνα Παπακώστα: Στηρίζει Ραχήλ Μακρή για δήμαρχο

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Τη στήριξη της Κατερίνας Παπακώστα εξασφάλισε η Ραχήλ Μακρή στη μάχη που θα δώσει ως υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Παπακώστα

«Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή για τη Δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης. Με συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο, επί μία τριετία, υπέρ των πολιτών, χωρίς παρωπίδες και ιδεολογικούς διαχωρισμούς, το όραμα και οι προγραμματικές θέσεις της Ραχήλ Μακρή και του συνδυασμού “Άλλη Πόλη”, υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με όραμα, προοπτική και με γνώμονα τον διάλογο και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο».

Σχετικά Νέα