

Με επικεφαλής τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξη Τσίπρα, αντιπροσωπεία του κόμματος κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της Marfin.
Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών-έγκυος 4 μηνών), ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης (36 ετών) και η Παρασκευή Ζούλια (35 ετών) έχασαν τη ζωή τους μετά από δολοφονική επίθεση στις 5 Μαΐου 2010, ενώ βρίσκονταν μέσα στην τράπεζα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στο πρώτο μνημόνιο. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείτο από τον Αλέξη Τσίπρα, την Όλγα Γεροβασίλη, τον Νίκο Παππά, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Δημήτρη Παπαχριστόπουλο.
Σήμερα στις 12.00 έχουν προγραμματιστεί τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας στη μνήμη των θυμάτων. Στα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη, προσκλήθηκε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα, χωρίς ωστόσο η πρόσκληση να γίνει αποδεκτή. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στις 09:30, ενώ στις 10:30 θα καταθέσει στεφάνι το ΚΚΕ.
Σχετικά Νέα
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.