

Δεν τα κατάφερε ο 22χρονος πολυτραυματίας που καταπλακώθηκε από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος.
Το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Ιουλίου εξέπνευσε ο νεαρός που νοσηλευόταν δια σωληνωμένος, λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού που υπέστη από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, στην περιοχή Μποζαΐτικα την προηγούμενη Κυριακή, 23 Ιουλίου.
Όπως αναφέρει το Tempo24.news, ο 22χρονος Ρομά, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στους δύο ανέρχονται πλέον οι νεκροί της τραγωδίας, καθώς από την πτώση της γέφυρας σκοτώθηκε επί τόπου ένας 44χρονος Ρομά.
Σχετικά Νέα
Ανατριχίλα! Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Ιησού Χριστού
«Έχω μείνει άφωνος. Τα γόνατά μου τρέμουν, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει.
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.