

Στην αποκάλυψη ότι έχουν σημειωθεί περιστατικά με πολίτες που προσέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά για την απόκτηση ψευδώς θετικού rapid test. του προχώρησε ο φαρμακοποιός, Κώστας Μανωλόπουλος.
Πιο αναλυτικά, ο φαρμακοποιός δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ πως σε δύο περιπτώσεις στην επαρχία , πολίτες προσέφεραν σε φαρμακοποιούς από 500 μέχρι και 1.000 ευρώ για να τους δηλώσουν ψευδώς θετικά rapid test
«Το κάνουν με το σκεπτικό ότι θα γλιτώσουν για ένα εξάμηνο τα rapid test και θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο κ. Μανωλόπουλος τόνισε ότι συνάδελφοί του δέχονται συστηματικά ενοχλήσεις μέσω τηλεφώνου από άτομα που συνήθως δεν τα γνωρίζουν προσωπικά και τους ζητούν να «ολοκληρώσουν» το τεστ δίχως να προσέλθουν, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι είναι δήθεν αθλητές και χρειάζονται σε συχνή βάση να κάνουν τεστ και δεν προλαβαίνουν.
Υπό τον φόβο ότι θα βγουν θετικοί, εξήγησε ο φαρμακοποιός, δίνουν 20 ευρώ ώστε να δηλωθεί το εικονικό τεστ τους ως αρνητικό.
«Φοβούνται ακόμα και το 1% της θετικότητας και για αυτό προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές βάζοντας σε κίνδυνο συναδέλφους μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος
Ωστόσο, φαρμακοποιός δήλωσε πως δεν έχει αναφερθεί καμία επώνυμη καταγγελία μέχρις στιγμής εντός του φαρμακευτικού συλλόγου.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.