

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά αστυνομικών στην 4η τακτική ανακρίτρια Πειραιά που κατηγορούνται για το θάνατο του 18χρονου Ρομά μετά την καταδίωξη στο Πέραμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και ότι δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρά έναντι των επιβαινόντων στο όχημα.
Σε δηλώσεις του ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι η ανακρίτρια έκανε εξαντλητικές ερωτήσεις στους αστυνομικούς και θα μεταβεί απόψε στο Τζάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να πάρει απολογία από τον τρίτο επιβαίνοντα στο όχημα που έχει τραυματιστεί στη διάρκεια της καταδίωξης στο Πέραμα. Ο νεαρός έχει τραυματιστεί αλλά σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Όσο αφορά τον 14χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε ως οδηγός του οχήματος ο κ. Κούγιας τόνισε ότι διαφέρει ως προς το ύψος και το σωματότυπο του ατόμου που είδαν οι αστυνομικοί να διαφεύγει.
Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να καταθέσουν και στον εισαγγελέα και στη συνέχεια ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση τόσο των επτά αστυνομικών όσο και των δύο ανηλίκων Ρομά.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.