

Ένα άτομο, το οποίο μετέφερε παράνομα μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, έξι παράτυπους μετανάστες, συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής.
Ο δράστης και οδηγός του οχήματος, ο οποίος όπως αποδείχθηκε αργότερα στερούνταν δίπλωμα οδήγησης, αγνόησε χθες το πρωί, σήμα στάσης που του έκαναν συνοριοφύλακες στην εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα. Το όχημα ακολουθήθηκε από περιπολικά και τελικώς ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Εγνατία οδό στο ύψος του κόμβου της Μεστής, μετά από πρόσκρουσή του σε προστατευτικές μπάρες.
Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα, επιβάτιδα του οχήματος, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.