“Κατά παραγγελία” τα χτυπήματα κατά του Μένιου Φουρθιώτη

Με το σκεπτικό ότι “προκαλούσε εντυπώσεις και κατήγγειλε αρχές για να έχει προστασία”, ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

Ο παρουσιαστής, μαζί με τους τρεις συγκατηγορούμενούς του, βρέθηκαν ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή λαμβάνοντας προθεσμία για το Μεγάλο Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι ο παρουσιαστής “είχε κρυφές επικοινωνίες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα και από την άλλη παρουσίαζε ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φύλαξη και συνοδεία”.

Στο πολυσέλιδο έγγραφο φέρεται να γίνεται αναφορά σε ανώνυμο τηλεφώνημα αγνώστου άνδρα ο οποίος “έδειξε” στις αρχές την εμπλοκή των κατηγορουμένων.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος δύο εκ των δύο κατηγορούμενων, Κωνσταντίνος Γώγος, υποστήριξε ότι «Είναι αστείο να είναι δυο βιοπαλαιστές κατηγορούμενοι. Τα στίγματα των κινητών τους θα δείξουν πως οι εντολείς μου δεν είχαν καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ήταν εργαζόμενοι στην επιχείρηση και δεν έχουν παραπάνω σχέση».

Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα