

Άλλη μία κτηνωδία ξετυλίχθηκε χθες στην Καστοριά, καθώς βρέθηκαν δύο νεκρά σκυλιά έξω από το χωριό Μανιάκοι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα μεγαλόσωμο ήταν σε προχωρημένη σήψη και έφερε τραύμα από πυροβολισμό, ενώ ένα μικρόσωμο φαίνεται πως είχε βασανιστικό θάνατο, καθώς ήταν δεμένο σε ένα δέντρο.Μάλιστα, το ένα σκυλί ήταν και πυροβολημένο.
Η φιλοζωική οργάνωση Ομοσπονδία Αττικής και Σαρωνικού «Η Κιβωτός του Νώε» έχει ανακοινώσει ότι προσφέρει το ποσό των 1.000 ευρώ για τον εντοπισμό του δράστη της απάνθρωπης πράξης.
Στην περιοχή βρέθηκαν διάσπαρτα και πάρα πολλά κόκαλα και κρανία σκύλων, κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπάρχει συγκεκριμένο άτομο που κακοποιεί σκύλους, στην περιοχή.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.