

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κρανοχώρι Καστοριάς, όπου ένας 70χρονος άνδρας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του βάζοντας φωτιά στον εαυτό του.
Το περιστατικό έγινε το Σάββατο (15/3) όταν ο αυτόχειρας έλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτοικος της περιοχής εντόπισε τον αυτόχειρα την ώρα που βρισκόταν τυλιγμένος στις φλόγες και έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιες αρχές.
Ο άνδρας, εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Καστοριάς, προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες ρίχνοντας το μπουφάν του πάνω στον ηλικιωμένο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να αποτρέψει την τραγωδία.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, φέροντας σοβαρά εγκαύματα.
Οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης όπου δυστυχώς κατέληξε στα τραύματα του.
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην πράξη αυτή.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.