Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος από το Συνέδριο-Προχωράω τις μεταρρυθμίσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Στο σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη» αναφέρθηκε όχι μία αλλά τέσσερις φορές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του συνέντευξη μετά το Συνέδριο του κόμματος.

Ο ίδιος μιλώντας στην ERTnews, σημείωσε πως «Προφανώς έχω βγει ενισχυμένος. Ένα ολόκληρο στάδιο σειόταν και έλεγε «κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη». Πήρα ξεκάθαρη εντολή να τα αλλάξω όλα. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία που θα ενώσει όλο τον κόσμο της Κεντροαριστεράς».

Ερωτώμενος σχετικά με το αν βγήκε λαβωμένος από το Συνέδριο ανέφερε πως: «Κυρίαρχη εκτίμηση είναι η εκτίμηση των μελών. Έδωσαν ένα πάρα πολύ μεγάλο σήμα, ότι φτάνει πια ο Στέφανος είναι ο πρόεδρός μας. Η απόφαση έλεγε ότι υπό την ηγεσία του Στέφανου θα πάμε στις επόμενες εκλογές. Δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης.

Κυρίαρχη εκτίμηση είναι η εκτίμηση των μελών. Έδωσαν ένα πάρα πολύ μεγάλο σήμα, ότι φτάνει πια ο Στέφανος είναι ο πρόεδρός μας. Η απόφαση έλεγε ότι υπό την ηγεσία του Στέφανου θα πάμε στις επόμενες εκλογές. Δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης. Θεωρώ ότι έχω πάρει εντολή να πάω σε όλες τις επόμενες εκλογές. Ξεκάθαρα».

Παράλληλα ερωτώμενος σχετικά με την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε: «

Δεν μας είχε ενημερώσει. Ο διευθυντής του γραφείου του πήρε τον διευθυντή του γραφείου του ένα λεπτό πριν την ανάρτησή του. Εγώ σέβομαι την πρωτοβουλία του τέως προέδρου. Νομίζω ότι ήταν λάθος να μην εμφανιστεί στο συνέδριο. Μιλάμε για χιλιάδες μέλη που έχουν ιδρώσει τη φανέλα. Μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο τι ακριβώς σκεφτότανε και τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα.

Η καρδιά μου είναι ραγισμένη όχι λόγω του Αλέξη αλλά επειδή οι σύνεδροι μας έλεγαν ότι είναι κουρασμένοι. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους πήρα την απόφαση, επειδή είναι ραγισμένες οι καρδιές τους, τους άκουσα. Όποιος λέει ότι βγήκα λαβωμένος δεν έχει παρακολουθήσει το Συνέδριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενωμένος αλλά πρέπει να είναι και διευρυμένος. Ένα κόμμα του 17% δεν κυβερνά τη χώρα. Παρέλαβε ένα κόμμα που δεν ήταν κυβερνητικό και πρέπει να το κάνουμε».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα