Κασσελάκης: Το κινητό «στρατηγείο» – Με τροχόσπιτο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψή του στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, επιστρατεύει τώρα ένα τροχόσπιτο για να συνεχίσει τις περιοδείες του στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Το τροχόσπιτο έφτασε χθες από τη Μεγάλη Βρετανία και θα είναι το κινητό «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη για τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Το «κινητό στρατηγείο» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε ο τηλεοπτικός σταθμός Star o οποίος μετέδωσε ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να τοποθετηθεί σε αυτό ένα γραφείο για τις ανάγκες του Στέφανου Κασσελάκη και των συνεργατών του.

Στο τροχόσπιτο έχουν ήδη τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες με το σύνθημα «Καλύτερη ζωή τώρα» και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τις περιοδείες από τη βόρεια Αττική και τη Μακεδονία.

Η ιδέα για το «κινητό στρατηγείο» όπως ανέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη ήταν του ίδιου πριν από έναν μήνα και όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ θυμίζει λίγο την εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα το 2012 όταν ο Αμερικανός πρόεδρος με το «Grand Force 1» όργωσε τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα