Κασσελάκης στο Θησείο: Δεν είμαι κανένας Μεσσίας, είμαι ένας από σας

«Η χώρα είναι οι άνθρωποι της. Θα σηκώσουμε ανάστημα» είπε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία από το Θησείο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως «το πάθος θα το βγάλουμε αύριο στην κάλπη».

Αναφερόμενος στη συγκέντρωση κόσμου πριν από την ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη τόνισε: «Η παρουσία σας στέλνει ένα μήνυμα ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και είναι έτοιμη να κάνει την Ελλάδα σύγχρονη χώρα. Η μεγάλη διαφορά με την πολιτική της ΝΔ είναι ότι έχουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αυτή τη διαφορά την ξέρω. Την έχω δει κοντά και στις ΗΠΑ όπου χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ασφάλεια υγείας».

«Το κοινωνικό καλό υπηρετείται μόνο μέσα από το κοινωνικό κράτος. Αυτό το έχει δείξει η Ιστορία. Οι μεγάλες τομές που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το κοινωνικό δίχτυ που κράτησε με νύχια και με δόντια ο Αλέξης Τσίπρας», είπε στη συνέχεια.

«Τι σημαίνει σήμερα Αριστερά. Σημαίνει η μεγάλη δύναμη, η μεγάλη προοδευτική παράταξη που εκπληρώνει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ολόκληρης της κοινωνίας», ανέφερε ακόμα.

«Οι πολιτικοί όταν ζητάνε από σας τη ζωή σας στα χέρια τους πρέπει να σας λένε τι θα κάνουν. Αλλιώς είναι αλαζονεία. Και γω σας λέω για τη ζωή σας ότι θα έχετε αμεσότητα μαζί μου και με όλο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορεί να υπάρχει εξέλιξη. Και Δημοκρατία σε όλη τη χώρα, από πάνω μέχρι κάτω», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαι κανένας μεσσίας. Είμαι ένας από εσάς. Που όπως πολλές φορές στη ζωή σας παίρνετε πρωτοβουλία να ηγηθείτε μίας κοινής, φιλόδοξης και επιτυχημένης προσπάθειας αντί να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια και να κάνετε δεήσεις στο θεό σας έτσι είμαι και γω. Εγώ έφυγα μικρός από εδώ. Αλλά οι ρίζες μου είναι εδώ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήρθαμε μαζί ως εδώ. Μένει μία μέρα μέχρι να πάμε στην κάλπη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα προς το καλύτερο», είπε και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι φτιαγμένος από υλικά ελπίδας και συνταγές νίκης».