

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, αναρτώντας στο Facebook σχετικό βίντεο. «Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με δασκάλους νοσηλευτές και μαθητές στο εργαστήρι, ενώ στο βίντεο δάσκαλοι εμφανίζονται να του εκθέτουν το πρόβλημα χώρου που αντιμετωπίζουν. «Θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε ένα χώρο… Θα τρελαθούμε τελείως; Θα στο βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα αν θέλετε» δηλώνει στους δασκάλους στο βίντεο.
«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται.
»Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ.
»Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε.
»Η σκέψη μου και η συμπαράστασή μου στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους ήρωες της καθημερινότητας»
Σχετικά Νέα
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε η Ζ. Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «σε μία.
Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος – Συνεργασία με Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Υφυπ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου στο ΕΡΤNews: Το Πανεπιστήμιο θα αποφασίζει την 24μηνη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας – Στους πρυτάνεις η ευθύνη άμεσης εφαρμογής του νόμου
«Ένα μόνο πειθαρχικό και άμεση έναρξη της πειθαρχικής πειθαρχικής δίωξης του οποιουδήποτε προκαλεί οποιοδήποτε.
ΗΠΑ: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της ExxonMobil και της Cheniere Energy
Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ExxonMobil στο Τέξας των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου,.