

Συγγνώμη φαίνεται πως ζήτησε η πλευρά Κασσελάκη από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Στέργιο Καλπάκη για τον – τουλάχιστον άκομψο – τρόπο που οι τελευταίοι απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του εκπροσώπου Τύπου αντίστοιχα, καθώς είχαν μάθει για την αντικατάστασή τους από τα ΜΜΕ.
Ενώ η καρατόμηση έγινε δημόσια, η συγγνώμη ζητήθηκε ιδιωτικά
Η κίνηση – ή μάλλον η μη κίνηση – αυτή του νέου προέδρου είχε σχολιαστεί από τον κ. Καλπάκη δημόσια με ανάρτησή του στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «ενημερώθηκε από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου», ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης είχε γράψει ότι δεν μπορεί να προσπεράσει το γεγονός ότι «ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ ότι εκπαραθυρώθηκε ενώ κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του ούτε καν για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέργιος Καλπάκης συνάντησε νωρίτερα σήμερα τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τη συγγνώμη του. Ο κ. Καλπάκης απάντησε ωστόσο ότι ενώ η καρατόμηση έγινε δημόσια, η συγγνώμη ζητήθηκε ιδιωτικά.
Όσον αφορά τον κ. Θεοχαρόπουλο δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον κ. Κασσελάκη αλλά το κλίμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι αντίστοιχο.
Τα καρφιά Ραγκούση για Θεοχαρόπουλο
Για την απομάκρυνση Θεοχαρόπουλου εξάλλου ο κ. Ραγκούσης είχε επισημάνει ότι δεν είχε γίνει με τον προβλεπόμενο τρόπο που απαιτεί συνεδρίαση της ΚΟ, αλλά και ότι δεν εξυπηρετεί το σχέδιο της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο πρώην διευθυντής της ΚΟ εκπροσωπούσε αυτή την επιλογή του κόμματος και «ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα που του αναθέσαμε σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.