

Για την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, μίλησε μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κώστας Καρπόζηλος.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Καρπόζηλος, τόνισε πως η πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε είχε αποτέλεσμα και διέψευσε τις όποιες φωνές από την δημοκρατική αντιπολίτευση μιλούσαν το προηγούμενο διάστημα και έλεγαν πως κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε συσπείρωση της κυβέρνησης. Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, η κυβέρνηση σήμερα είναι τραυματισμένη.
Παράλληλα, σχολιάζοντας τις παραιτήσεις των δύο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, ο κ. Καρπόζηλος είπε πως η κυβέρνηση δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο που είχαμε δει και στην διαχείριση άλλων σκανδάλων, είπε, όπως για παράδειγμα στο σκάνδαλο των υποκλοπών με την παραίτηση του κ. Δημητριάδη. Όλη αυτή η διαχείριση, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, εντείνει την δυσπιστία των πολιτών και επιτρέπει επίσης στο να φουντώνουν σενάρια συνωμοσίας.
Δείτε το Βίντεο
Σχετικά Νέα
Στη Ρώμη ο Κ. Μητσοτάκης αύριο για τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας
Τη Δευτέρα 12 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στη Ρώμη, όπου θα συναντηθεί.
Πώς απάντησε η Α. Σδούκου στον Κ. Τσουκαλά για την «Ημέρα της Μητέρας» – Η αναφορά στις 10 + 1 πολιτικές της κυβέρνησης
«Η μεγαλύτερη αξία που έχουν οι Παγκόσμιες Ημέρες, όπως η σημερινή για τη Μητέρα,.
Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Τα ζητούμενα, οι προσδοκίες και η στρατηγική
Δεύτερη ημέρα συνεδρίασης για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προωθούνται αλλαγές στο καταστατικό.
Ν. Ανδρουλάκης: Καμία απάντηση από τον Κ. Μητσοτάκη για το χρονοδιάγραμμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ
Σε παρέμβαση στις πρωινές εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Κρήτης προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος.