

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Καρπάθου διενεργεί την έρευνα.
Σταθερή χαρακτηρίζεται αυτή την ώρα η κατάσταση του μικρού αγοριού που έπεσε από το ποδήλατο του το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Μαϊου 2023, στον παραλιακό στα Πηγάδια της Καρπάθου.
Ο μικρός χτύπησε από την πτώση και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου όπου διασωληνώθηκε, εκεί του χορηγήθηκε καταστολή και στη συνέχεια έγινε αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ, όπου και βρίσκεται στην εντατική, σύμφωνα με το karpathiakanea.gr.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.