

Την απόφαση του Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας στηλίτευσε εμμέσως πλην σαφώς ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος.
Παράλληλα, ο κ. Μόσιαλος αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την Αττική, επεσήμανε ότι ο ίδιος θα ανησυχούσε περισσότερο από τις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, απ’ ό,τι σε ανοικτούς.
«Εγώ δεν θα ήμουν τόσο πολύ επιφυλακτικός για συγκεντρώσεις που γίνονται σε ανοικτούς χώρους, όσο γι’ αυτές που γίνονται σε κλειστούς. Καλό είναι να εφαρμόζουμε τα μέτρα ενιαία και οριζόντια και ταυτόχρονα τα δημόσια πρόσωπα να δείχνουν κι αυτές τις ενιαίες συμπεριφορές, τόνισε αρχικά ο κος Μόσιαλος στην τηλεόραση του ANT1. «Κατανοώ τις ατομικές επιθυμίες που μπορεί να υπάρχουν, αλλά εδώ μιλάμε για ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, οπότε εδώ αυτό που πρέπει να υπερισχύει στις δημόσιες συμπεριφορές μας δεν είναι η ατομική μας επιθυμία, αλλά είναι το γενικό καλό» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κος Μόσιαλος, απαντώντας ουσιαστικά στη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου o οποίος αφού εξέφρασε τη λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε, έκανε λόγο για μία «αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων του», επεσήμανε.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό τόνισε: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας». «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα», κατέληξε ο κος Χαρδαλιάς, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου.
Σχετικά Νέα
Βουλή: Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη ύστερα από μήνυση συγγενών
Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με.
Κλειστό το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ στην Κάσο
Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του φαραγγιού της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ.
Επεισόδια στη Νομική: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι έξι συλληφθέντες – Μόνο τρεις εξ αυτών δηλώνουν φοιτητές
Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν οι έξι συλληφθέντες που έφυγαν λίγο μετά τις 09:00 από τη.
Φλώρινα: Νέο σκάφος για τη φύλαξη της Πρέσπας – Eνίσχυση της συνοριοφυλακής με νέο προσωπικό
Ένα νέο σκάφος για τη φύλαξη της Πρέσπας θα παραδοθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας,.